I forrige uke fikk vi besøk av ungdomsskoleelevene Amalie og Hannah som hadde arbeidsuke her på hotellet.

De fikk både morsomme og krevende arbeidsoppgaver og viste en innsatsvilje vi alle kan lære av. Som takk for en strålende innsats fikk de billetter til musikalen We Will Rock You på Folketeateret, samt t-skjorter fra Probat som personalet på Comfort Hotel Xpress går med, og ble med det en del av Team Comfort Hotel Xpress. Under har de skrevet noen ord om opplevelsen de hadde her hos oss.

Vi har tilbrakt fire dager her på Comfort Hotel Xpress fordi vi har hatt arbeidsuke på skolen vår.  Siden hotellet skal være billigst mulig, har de kuttet ut en del av de elementene man finner på et tradisjonelt hotell. I stedet for en resepsjon, har de en tre automater der det er lett å sjekke inn og ut eller bestille rom. Flere andre tjenester på hotellet er også forenklet og derfor er behovet for ansatte mindre i forhold til et tradisjonelt hotell.

Vi har hatt mange morsomme oppgaver; blant annet levert frokostposer på dørene til gjestene om morgenen. Dette skulle gjøres halv sju, så vi var ganske trøtte, men gjestene ble fornøyde (håper vi :) ).

Vi har også hjulpet til med å sjekke inn og ut gjester, noe som var kjempegøy og lærerikt. Det var en god idé, syntes vi, det med inn- og utsjekking på automat fordi det er lettere og raskere. I tillegg har vi hjulpet til med å re senger og rydde rommene, noe som ga oss innsikt i hvor hardt arbeidslivet kan være.

Vi har jobbet seks timer dagen, og vi startet enten halv ni eller halv sju. Dette viste oss hvor fleksibel man må være i hotellbransjen.

Alt i alt har vi hatt en kjempefin uke her på Comfort Hotel Xpress, og det er et stort pluss at de har så mange stilige møbler og mye kul design.

Kjempe, kjempe, kjempekult hotell, anbefales til alle!

Hilsen Amalie og Hannah